Training Nieuwe Business Modellen van start

Woensdagavond 5 April is de eerste groep van de training Nieuwe Business Modellen van start gegaan. Een geïnteresseerde groep ondernemers vanuit verschillende sectoren (oa accountancy, architectuur, IT, marketing, netwerkorganisatie, horeca) maakte kennis met de eigenschappen van nieuwe verdienmodellen,

leerde anders kijken naar (technologische) ontwikkelingen en de eigen organisatie met het model van Martec’s law,

en ging aan de slag met meervoudige waarde creatie…

Er starten nog 2 groepen; hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aankondiging conferentie 18 mei 2017 Business Modellen voor de Circulaire Economie

Het landelijke onderzoek naar Business Modellen voor de Circulaire Economie (BMCE) leverde ruim 2800 reacties op. 800 ondernemers vulden de enquête volledig in en in totaal hebben we 5.800 cases bekeken. Vervolginterviews zijn in volle gang en er ontstaat een mooie lijst van de echte CE casussen in Nederland.
De resultaten presenteren we tijdens een tweedaags event op 18 en 19 mei.
Op 18 mei beginnen we met de conferentie BMCE in de Eusebiuskerk te Arnhem waar we o.a. de onderzoeksresultaten presenteren. Aansluitend is er buiten een bijzondere CE markt waar u kennis kunt maken met uiteenlopende CE initiatieven en producten. Op 19 mei is er de BMCE regiotour: u kunt dan op locatie gaan kijken bij ondernemers in Oost Nederland.De activiteiten op 18 en 19 mei zijn afzonderlijk te bezoeken. Voor de conferentie betaalt u de kostprijs, De CE Markt en de BMCE regiotour zijn gratis toegankelijk en worden georganiseerd in samenwerking met CIRCLES.

We zijn druk bezig om een mooi programma neer te zetten. Deelnemen? Meedoen? Uw Circulair model laten zien?Meer informatie via onderstaande link.

BMCE 18 en 19 mei

Opdracht van Regio Groningen Assen voor MKB training Nieuwe Verdienmodellen

Samen met Buro Bries heb ik in vervolg op de zeer succesvolle MKB Ondernemersavond met Jan Jonker: “WEconomy, van oude economie naar nieuwe verdienmodellen” een vervolgtraining ontwikkeld voor ondernemers die verder willen met innovatie en nieuwe verdienmodellen. De trainingen zullen plaatsvinden in maart en april onder de titel: Continuïteit, van oude naar nieuwe verdienmodellen.

Klik hier voor de inhoud van de training

Artikel NRC Jan Jonker “Nieuwe businessmodellen voor een duurzame economie”

Een mooi opiniestuk van Jan Jonker verscheen in de NRC onder de titel “Nieuwe businessmodellen voor een duurzame economie

Realisatie: Sweb